Damanhuri utazás

Damanhuri utazás

 

Bár nagyon sok érdekes dolgot lehet hallani a megbeszéléseken, de életet átformáló élmény Damanhurt személyesen meglátogatni. E-nélkül nem lehet megérteni Damanhur valóságát.

Ezért minden évben szervezünk közös damanhuri utazást, hogy az érdeklődők alkalmat kaphassanak a személyes látogatásra. Ez egy 3 napos damanhuri látogatói programon való részvételt jelent.

 

A látogatás programjai

A program Damanhur központi területeinek, Damjl-nak (ejtsd Damil) és Damanhur Crea-nak a meglátogatásával kezdődik.

Damanhur vendégfogadó központja, kávéházzal, vendégszállásokkal, a Nyitott Templommal, kőlabirintusokkal – amelyek a finom-érzékelésünket, saját magunkkal és a természettel való kapcsolatunkat tudják fejleszteni – , és néhány nucleo-val (Damanhuri Élőközösségi Házzal) együtt.

 

Damanhur Crea pedig Damanhur cégeinek a központi épülete, amelyben a szupermarket, az étterem, a nagy többszáz fős konfenrencia terem, a művészeti laboratóriumok, a növényzenével, és fenntartható technológiákkal foglalkozó cégek, a terápiás rendelőik, a szelfikus ékszereket és képességfejlesztésre, gyógyításra használt selfikus tárgyakat gyártó műhelyeik vannak.

Itt van az a galéria is, amely Falco Tarassaco misztikus selficus festményeit mutatja be.    

A látogatói program során több alkalommal van mód bemenni az Emberiség Templomaiba is. Ez a templom nemcsak egy káprázatos föld alatti művészeti alkotás, hanem egy olyan erőtér is, ahol a szinkron vonalak kereszteződése folytán hatalmas energiák találkoznak. A templom létrehozásának fő célja, hogy közvetlen lehetőséget adjon a minden emberben megtalálható isteni szikra felébresztéséhez.

az emberiség templomának egy részlete

A Szent Erdő Templomban ki lehet próbálni a hatalmas kőlabirintusokat, és tanulni lehet a fákkal és a növényvilággal való kapcsolat elmélyítéséről. Itt van mód meghallgatni a növények kommunikációját a növényzene gép segítségével, ami Damanhur egyik emblematikus fejlesztése.

 

A Bevezetés a Spirituális Fizikába program során betekintés kapunk a tudomány és a spiritualitás közös területeibe. A spirituális fizikai ott kezdődik, ahol a kvantum fizikai végződik. Felnyitja a szemünket a világnak és az univerzumnak egy új típusú megértésére, amely mind a tudományt, mind a spiritualitást magában foglalja.

A Kérdés-felelet programon pedig alkalom nyílik Damanhur jövőképéről, filozófiájáról, a közösségi életről kérdezni a Közösség valamely tapasztalt tagját.

 

Damanhuri látogatás dátuma

2020 augusztus 24 – augusztus 30 kiutazás teljes időtartama. 

Augusztus 26-28 között lesz megtartva a három napos látogatói program:

Augusztus 26. Szerda: látogatás Damanhurba az Emberiség templomába és a Szent Erdőbe

 9.30 – 10.30 vezetett látogatás a közösség központi területén Damjl-ben

Itt van a Welcome Office, nukelók – damanhuri nagycsaládok ahol 15-25 ember él együtt –  szabadtéri templomok és szertartás helyek, a központi kormányzás irodái, kávéház, és szálláshelyek, bolt, stb.

 Itt a körbevezetés mellett kérdéseket lehet majd feltenni a Damanhuri filozófiáról, a művészetről és a társadalmi szerkezetről a kísérőnknek.

10.30-12.30 látogatás az Emberiség templomaiba

Megnézzük azt a földalatti káprázatos művészeti csodát, amely Damanhur egyik emblémája lett. A tepmlomban megtapasztalhatjuk azoknak a jövőbe mutató spirituális technológiáknak a működését, amely segítségével a templom belső terei energetikailag fel vannak erősítve. Így rendkívül alkalmas a belső tér intenzív belső tapasztalatok megélésére és inetgrálására.

15.00-18.00 vezetett látogatás a Szent Erdőben és a növényzene megismerése

A Damanhurban több mint 30 évvel ezelőtt elkezdett kutatások, amelyek a spirituális érzékenység és a természettudományok együttes alkalmazására alapultak ahhoz vezettek, hogy a kutatók megismerhették a növények érzékenyéségét, társadalmi világát, és tudatosságát. Ezen a munkán alapszik a növényzene készülék kifejlesztése és a Szent Erdő működése. A növényzene géppel hangot adunk a növények elektromos potenciál változásának, amelyet szenzorokkal érzékelünk a levelek és a gyökerek között. A növény képes megtanulni változtatni a hangot, köszönhetően a biofeedback rendszernek és így valódi zenét játszani.

 

Augusztus 27. csütörtök: látogatás a többi damanhuri területen és damanhuri filozófia

 10.00-13.00 látogatás néhány damanhuri nukleóban

A látogatás célja, hogy a gyakorlatban ismerjük meg a damanhuri projekteket, az életvitelt, a társadalmi és spirituális tapasztalatokat az Arca Baita Tentyris régióban. A régió 5-7 nukleó egységét jelenti. A Damanhuri Élőközösség jelenleg 27-30 nukleó szövetsége!  

15.00-18.00 damanhuri filozófia előadás

Megismerkedünk a damanhuri modell spirituális és társadalmi vetületeivel.  

Választható lehetőségek – ezeket nem tartalmazza a program ára

18.30-21.00 pizza vacsora a Damjl közösségben, Damanhur központi területén.

19.30-tól 1,5 órás kérdezz-felelet találkozó a közösség képviselőivel. Ez Damanhur Crea -ban az Olivetti konferencia teremben lesz. (Ennek nem szokott külön ára lenni)

 

Augusztus 28. péntek:  Vezetett meditáció a templom egyik termében

9.30-11.00 meditáció a tükörteremben damanhuri vezetés mellett

Ez a meditáció egyedülálló lehetőséget nyújt, hogy meditálj a saját spirituális fejlődéseden, új inpriációkat találj a projektjeidhez. Szabad meditációs tánc, mozgás, is szerepel a meditációban amit megsokszoroznak a tükrök és a gong hangja kísér.

 

Választható lehetőségek – ezeket nem tartalmazza a program ára:

18.00-tól közösségi találkozó Damanhur egyik alapítójával, kérdések és feleletek a damanhuri életvitelről. (Ennek nem szokott külön ára lenni)

19.00-tól Práno szelfikus gyógyító kezelés.

További program lehetőségek: mivel a Damanhuri Magyar Közösség néhány tagja is részt vesz a látogatói programon, ezért további látogatásokra is van lehetőség megegyezés szerint saját kalauzolással. Biztosan meglátogatjuk majd Damanhur Üzleti központját is Damanhur Creát, ahol a damanhuri cégek jelentős részének az irodája van. 

 

A program költségei:

Javasolt utazás telekocsival, gépkocsikkal. Díja a sofőrrel történő megállapodás szerint gépkocsitól függően, (1100 km a távolság Veszprémtől  oda és ugyanennyi vissza, plussz autópálya díjakka kell számolni).   

Az utazásra két napot érdemes számolni oda is és vissza is. Szálláslehetőséget Aquileában egy tiszta és olcsó ifjusági szállásheyen javaslunk, az Ostello Domus Augusta- Aquillea kb.  az út felénél. A díja 20-25 euro/ fő / éjszaka.

Itt lehetőség van a 10 km-re lévő városban szabadstrandon fürdeni a tengerben. 

Damanhuri látogatói program díja: 450 euro /fő.

A damanhuri szállásköltség naponta 15-20 euro. 4 éjszaka lesz. 

Étkezés igény szerint, napi 10-20 eurót érdemes számolni.

Tolmácsdíj (megoszlik a résztvevők között, naponta 100 Euro a profi damanhuri olasz magyar tolmácss munkadíja, plussz szállás ellátás).

Hozzávetőlegesen a látogatás teljes költsége: 800 euró/fő.

Jelentkezés, érdeklődés: Selmeci Csongor yoga@yoga.hu, +36 30 237 0838

Filozófia

 Felébreszteni a minden emberben bennlakozó Isteni Eredetet

Történet

Falco rábízza üzenetét a Meditációs Iskolára

Módszer

A belső átalakítás alapelemei